Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

5 Saker Jag Saknar Som Gravid!

maj 21, 2018 | Bebis

  1. Kunna röra mig obehindrat. Jag må aldrig ha varit smidig men jag har i alla fall varit betydligt bättre än nu. Varje grej blir så himla stor och tung. Skulle rensa ogräs igår och blev helt slut efter bara några meter och sen hade jag ont i ryggen resten av kvällen.
  2. Min garderob och min kropp. Jag älskade inte min kropp innan graviditeten men nu när jag ser tillbaka så var det väl inget större fel på den?! När den här bebisen är ute lovar jag att älska kroppen mycket mer än innan, för allt slit den stått ut med! Längtar så efter att kunna ha jeans med hög midja igen! Alltså orimligt mycket längtar jag efter det!
  3. Mina små bröst. Eller ja, små och små, men i alla fall mindre än dom är nu. Hoppas så innerligt att de går tillbaka snabbt nu när jag inte ska amma!
  4. Att slippa känna efter om jag mår illa mitt i en måltid. Det liksom kryper sig på, mitt i maten, så måste jag pausa, tänka positiva tankar och låta det sjukna ner innan jag kan fortsätta äta. Längtar också efter att klunka i mig ett stort glas vatten, det går inte heller nu. Det får liksom inte komma för mycket varken mat eller dryck på en gång, då bara studsar det och vänder upp igen. Bedrövlig bieffekt av graviditet.
  5. Träna. Jag var absolut inget större fan av att träna innan jag blev gravid, men jag gjorde det i alla fall då och då och jag saknar att ha valet. Visst skulle jag kunna träna nu med, nån liten mesvariant med en hantel här eller där, men jag saknar det där när man blir helt jävla slut. Eller att springa en runda när solen inte står lika högt längre. Det trodde jag fan aldrig jag skulle skriva, men det saknar jag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...