Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna å Morsan!

dec 16, 2010 | Tankar och Vardag


Jag är blödigast i stan när det gäller mammor och barn, eller föräldrar och barn kanske. Jag gråter floder när de får brev hemifrån i dokusåpor, jag bölar som en barnunge när de föder barn på MTV och jag stortjuter till alla far och dotterscener i filmer.
Men oavsett var i världen jag hamnar, hur ensam jag än må känna mig, så har jag alltid morsan med mig på armen, närmast hjärtat.
Det känns tryggt och bra att ha henne där. som tur är har jag henne också bara ett telefonsamtal bort, som ofta blir två-tre-femton telefonsamtal på en dag.
Men hon är ju så jäkla bra min mamma (som man också kan läsa i texten under bilden om man klickar)

Jag visste inte om att den här bilden var i tidningen förrän någon på studion berättade det. Sen när jag öppnar och läser ”Anna Ileby, konstnär, tatuerare och en otroligt cool person”, inte illa att få så fina ord av en tidning, så tack för det! Tack som tusan. Finaste komplimang jag fått på länge. ”Otroligt cool person”, tänk om man hade vetat det för ett par år sen när man satt inlåst och gömde sig för allt.

Imorgon är min sista dag innan jag tar jullov. Ett välbehövligt jullov med massa mamma, pappa, mormormys.
Men framförallt bebisluktande, bebistågosande och massa kramar på den lilla nya.
Åh jag längtar hem. Hem till Värmland, morsan och allt det andra.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...