Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna åker på Loppis!

aug 8, 2010 | Loppis


Ursäkta för min rysligt dåliga uppdatering, men det blev liksom lite hektiskt på slutet.
Men nu har jag semester så nu kan jag blogga för glatta livet!
Speciellt eftersom Emil kom hem med en ny familjemedlem häromdagen, en alldeles ljuvlig systemkamera!
Så nu jädrar ska här fotas!
Vi invigde den idag på en loppisrunda vi blev tipsade om av min storerbror och hans blivande fruga.
Jag fotade en groda som var liten som en enkrona.
Efter loppiasrundan åt vi mat på Café Timjan.

Nu ska jag baka för på tisdag kommer en hemma-hos-reporter hit!
Jag har dessutom gjort om lite här hemma, lovar att visa sen!

(gud vilket tråkigt inlägg, jag har TÄNKT på en massa jag ska skriva men sen när jag väl sitter här känner jag mig mest stressad. Jag återkommer efter cocosbollarna.)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...