Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Älskar!

feb 11, 2010 | Tankar och Vardag


Jag älskar att….

– Min pappa ringer flera gånger i veckan för att säga vilken plats jag ligger på Bloggtoppen!

– Min morbror läser bloggen varje dag, för att sen ringa och läsa högt för min mormor så hon också får veta vad jag skriver!

– Jag kan ringa min mamma tio gånger på samma kväll och hon ändå svarar lika snällt varje gång!

– Emil kan ligga och klappa på mig i timmar, medans han sover!

– Att min storebror har PRECIS samma humor som mig så jag kan skratta halvt ihjäl mig när han ska berätta om sin dag (”…sen fanns det bara ett namn kvar i telefonkatalogen och det namnet innehöll inga vokaler så jag vågade inte ringa!”)

– Att jag börjar få samma vita ludd på kinderna som min mormor har! Det känns så hemtrevligt att klappa på.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...