Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Kärlekskrank!

jul 13, 2010 | Tankar och Vardag

Jag sitter ensam hemma och tittar på bröllopsbilder på folk jag inte har en aning om vilka det är, lyssnar på Utan dina Andetag med Lisa Nilsson och stortjuter.
Jag är världens blödigaste när det kommer till bröllop och kärlek i allmänhet.
Varje gång någon får en bebis på tv så sprutar tårarna och när Victoria fick Daniel så höll jag på att gråta ihjäl mig.

Så himla fånigt.
Men när man har hittat den där man vill vara med för evigt så kopplar man liksom ihop alla de där bilderna med sig själv.
Jag längtar längtar längtar tills jag får göra allt det där!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...