Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Ledsen!

jan 13, 2009 | Tankar och Vardag


Ibland händer saker, som får hela ens värld att vändas upp och ner.
Det man trodde va självklart, en del av ens identitet bara tas ifrån en och man kan inte göra någonting åt det.
Man tror man hade allt, tills någon plötsligt drar undan mattan för en och allt rasar.
Om man blir av med en sak, blir man så småningom av med nästa, som i sin tur leder till att det man älskar mest försvinner.
Idag bestämde någon visst att jag va alldeles för glad för mitt eget bästa och att jag har haft det alldeles för bra för att det skulle vara sant.
Idag va första gången på säkert tio år jag hade tårar sprutande trots att jag gick bland massa folk.
Idag tog sagan slut.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...