Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Lycklig!

jan 13, 2009 | Tankar och Vardag


Som ni säkert förstod av tidigare inlägg så har jag blivit av med jobbet, av den enkla anledningen att det är kris och det inte finns några pengar, sist in först ut ni vet.
Så efter att ha gråtit ut halva hjärnan så kom jag hem och slog på datorn och möttes av ett mail som ändrade allt.
Allt det dåliga vändes till helt fantastiska nyheter!
Vad det handlar om får vi ta senare om det nu blir så, men som bror säger så tar jag alltid ut segern i förskott, men hellre superglad en gång än inte glad alls!

(förresten ringde Emil förut å sa: om du inte får nått nytt jobb kan ju jag försörja dig, jag är ju trots allt din man!
Hemskt sött!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...