Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är på Plats!

feb 7, 2009 | Inredning
Så nu är jag inflyttad och klar!
Allting står i kartonger och jag fick rota igenom ALLA lådor imorse för att hitta min deo. Men jag hoppas få lite ordning innan helgen är slut.
Lägenheten är superfin och har jättehögt i tak.
Inatt vaknade jag av ett ryck och kom på att jag faktiskt måste börja jobba på måndag. Läskigt värre.
Jag har varit fullt upptagen med att oroa mig för bussar och gångvägar och fan vet allt att jag alldeles har glömt bort att jag kom hit för att jobba.

Det stora frågan är ändå, vad ska jag ha för skor på mig på måndag? Jag får skokomplex. Jag höll igen när jag packade ner skor eftersom jag antog att antalet skulle utökas när jag väl va här, så nu har jag bara ynka 13 par att välja mellan.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...