Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Tillbaka!

aug 22, 2010 | Tankar och Vardag


Sådär grevar och baroner, nu är jag tillbaka i cyberspace (säger man fortfarande så?)igen!
Nu kan jag också glatt äntligen stoltsera med att jag ska bli faster! Hurra!!

Här kommer en dagens, jag tecknade en modell men jag tyckte hon gjorde sig bättre utan hår så så fick det bli!
Imorgon ska jag visa er allt fint jag fyndat på antikmässan!
Nu ska jag laga mat med min man och visa honom ett finfint sätt vi ska göra en väggmålning i nya lägenheten!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...