Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Tillbaka!

maj 9, 2010 | Tankar och Vardag


Nu är jag hemkommen från Malmö och Köpenhamn, en smula sliten men väldigt nöjd!
Har haft det så himla bra och lovar lite bilder imorgon.

Möttes av en stilutmaning från Emma på Glamour, så här kommer mina svar:

Hur skulle du beskriva din stil?
– Färgstark, färgmatchad och en smula knepig

Har du någon stilikon?
– Jag gillar Agyness Deyn, speciallt från perioden då hon alltid hade hatt!

Vad influeras din stil av?
– Hattar i alla de former och kulturtanter såklart. Jag är den enda som är under 50 år som står först i kön och drar i Marimekkoklänningarna när det blir rea!

Vilken plagg är typiskt för just din stil?
– Min nya helt ljuvliga Marimekkoklänning! Den fick mitt kort att säga ”medges ej” resten av resan men det var det värt! Jag ska leva resten av mitt liv i den klänningen! Den är färgstark, skrikig och alldeles jätte kulturtantig!

Var handlar du oftast kläder?
– Det måste ju ändå bli H&M

När “uppfann” du din stil?
– Den har nog utvecklat sig själv genom åren. Det började något år innan gymnasiet med att jag ville bli en hippie och klädde mig i min fasters gamla röda hollywoodjeans och platåskor med blommor.Sen gick det över i en Ola Salo mohikan på gymnasiet som sedan blev mer normal och min stil var född! Ungefär så.

Vad har du för stilhistoria?
– Jag har gjort allt! Allt som går att ha på sig har jag haft! Jag har haft alla hårfärger som finns, jag har haft rastaflätor, skrikrött hår, rosa lugg och långt blont. You name it, I´ve done it!

Nämn en svensk person som du tycker har en snygg stil:
– Emma i min klass är alltid förträffligt tjusig! Annars lägger jag absolut min röst på UnderbaraClara, för hon har en lika färgskrikig garderob som jag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...