Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Astrid Lindgrens Värld!

aug 14, 2017 | Tankar och Vardag

IMG_4056

Ända sen jag blev gravid så har jag väntat på att få gå på Astrid Lindgrens värld men har inte velat göra det innan Knut varit stor nog att faktiskt uppskatta det (det är ju sannerligen inte gratis att gå in så att säga)
Men NU, när han är 3,5 år så var det perfekt! Vi var ungefär lika taggade båda två.

IMG_4063 IMG_4064
Vi började med Emil i Lönneberga! Jag har haft en bild av att allting skulle kännas lite plastigt och ”på låtsas” men det var så himla genuint och fint allting! Riktiga små trähus och fantastiska skådespelare!

IMG_4073
Mitt i showen kom de ut precis där vi satt, med soppskål och allt (Knut blev lite skraj eftersom han är lite rädd för Emils pappa)

IMG_4071
Hej från oss och världshistoriens varmaste dag, pjuh.

IMG_4076 IMG_4081
Jag tog med mig mitt prickiga gäng och gick mot Törnrosdalen.

IMG_4082
Vi var på jakt efter Katla (som man tydligen får se under showen men tänkte att det kanske var lite väl mycket action för en liten kille, så vi nöjde oss med att leta efter henne)

IMG_4086
Hon var tyvärr inte hemma i sin grotta…..

IMG_4090
Så vi fick gå vidare, mot vårt huvudmål med hela dagen…..

IMG_4097

…nämligen Pippi!

IMG_4102
Piraterna var bäst, det här var ju till och med spännande för en annan också.

IMG_4105
Efteråt fick vi hälsa på Pippi, kolla i hennes hus och….

IMG_4106
…jämföra hatt med Pippis pappa.

IMG_4112
Familjen prick.

IMG_4116
Efter två Pippi-shower gick vi och fikade lite hos Nils Karlsson Pyssling.

IMG_4120
Gick på tjuvjakt med Karlsson på taket…

IMG_4117
…och läste de bästa citaten ur alla Astrids otroliga berättelser.

IMG_4122
Tack Astrid Lindgrens värld för sommarens höjdpunkt! Vi kommer definitivt komma tillbaka! (vi har ju dessutom lyxen att bara bo två timmar därifrån)

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...