Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna avslutar Byteshandeln!

apr 5, 2009 | Loppis
Det där med byteshandel va en riktigt dålig idé! Jag tyckte jag va väldigt fiffig som kom på det men det slutar bara med att jag känner mig jättehemsk när jag säger nej så nu slutar vi med den dumma idén!
Ni gör jättefina saker och jag har fått massa fina mail men jag bor i en lägenhet på 29 kvadrat, om jag sa ja till allt skulle jag snart bo på 3 kvadrat. Men tack för att ni är så gulliga.

Så nu glömmer vi det.
Igår köpte jag mitt livs dyraste plagg, men det va det värt och jag KUNDE bara inte gå förbi! En svart sjömansklänning från jumperfabriken, den va helt enkelt perfekt! Så nu får jag leva å vatten och bröd i ett år. Men vad gör det när man har den perfekta klänningen?
Dessutom hette just den kklänningen Anna, det fanns bara en kvar och det va i min storlek, då måste det väl ändå vara ödet?

Bilderna är lånade från Jumperfabriken

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...