Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Back in the Days!

maj 6, 2010 | Tankar och Vardag

Förr i tiden målade jag alltid i tusch, alltså flytande tusch och gjorde laveringar (blanda med vatten för att få fram olika nyanser)
Sen tänkte jag försöka mig på det igen häromdagen och kunde inte för mitt liv begripa hur jag bad mig åt!
Det blev inte alls som då och jag la ner projektet tuschlavering för den här gången.
Men när jag har mer tid ska jag ge mig fasen på att lyckas!
Här är några exempel på hur jag målade back in the days, de här är från när jag gick på gymnasiet…..alltså 8-9 år sen. Skrämmande länge.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...