Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna behöver Hjälp!

nov 9, 2011 | Teckningar


Eftersom gensvaret blev så stort när jag skrev att kalendrarna kommer finnas i butik så tänkte jag nu be er om hjälp!
Är du butiksägare, eller vet du någon bra butik som skulle kunna hjälpa mig att sälja kalendrar?
Samma pris som på bloggen, en för 300 och två för 500 men som tack får du reklam på bloggen och jag lovar att varje stad bara har en återförsäljare så du får ensamrätt på kalendern i din stad!
Du bestämmer själv hur många du vill ta in och sälja och får du dom inte sålda skickar du bara tillbaka dom till mig!
Perfekt nu till jul och fina att skylta med!
Men det är alltså först till kvarn som gäller eller skriv en extra bra motivering varför just din butik ska ha dom!
Värnamo är redan paxat (de kommer finnas i Karlstad med, men har du butik i Karlstad kan du väl höra av dig så kan dom finnas hos dig istället för hos min mamma!)

Är du sugen? Maila mig: a_ileby@hotmail.com

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...