Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Blankens!

jun 21, 2017 | Tankar och Vardag

Igår va jag inbjuden på föreläsning och mingel ihop med ett nätverk för kvinnliga kreatörer, nämligen Jane Jkpg.
Jag är ju livrädd för mingel i alla dess former men det var ändå väldigt trevligt. Det där vill jag verkligen vara med på igen!
Jag hade med mig min vapendragare Josefina så jag inte skulle gå helt ensam, då hade jag nog inte vågat gå dit.
Vi var på restaurang N.E.O i Jönköping och åt så jäkla god mat, bland annat friterade kronärtskockor (ja, ni hör ju!)

IMG_2708

Efter det var det dags att lyssna på Cecilia Blankens berätta om sitt liv, om sitt skomärke och om L.A.
Så otroligt inspirerande!
Älskar att lyssna på framgångsrika kvinnor, blir alltid så himla peppad och inspirerad av det.
Jag har läst hennes blogg sen urminnes tider, hon är verkligen en sån som hängt med från början så det var lite extra roligt att få träffa henne live.

IMG_2713

Jag hade dessutom med mig en teckning jag gjort på henne (känns alltid så dumt, som om man är ett barn som ”ritat nått i julklapp”, ja ni förstår känslan)
Men hon verkade gilla den i alla fall.

blankens
När jag såg att hon dessutom hade med sig ett gäng skor och de som jag klämt på innan fanns med så slog jag till, för att fira att jag numera ”är med bok” och att jag faktiskt är ganska grym som grejade det!

IMG_2715
Så idag går jag in mina nya skor, fullkittad med plåster då jag vet att jag alltid får skavsår av nya skor. Men ujujuj så fina de är!

IMG_2716

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...