Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna blir Bortskämd!

mar 20, 2011 | Tankar och Vardag


Emil har skaffat en ny hobby – matlagning!
Det är fantastiskt, för mig speciellt som verkligen hatar att laga mat (jag gör bara korvstroganoff och ungsbakad falukorv)
Sålänge han får ha musik, ett glas vin och en handduk över axeln som Per Morberg, så är han nöjd.

Så nu blir jag bjuden på den ena lyxrätten efter den andra här hemma, så himlans lyxigt! Så tack Per Morberg, för att du petat med händerna i smöret, slängt med ditt hår och fått min man att älska att laga mat!

Igår var jag på photoshoot med femtiotalstema, väldigt roligt! Jag återkommer med bilder så fort jag fått dom från fotografen.
Nu söndagmiddag och sen bio med glada hudikgänget!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...