Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna blir Inspirerad!

feb 19, 2009 | Pyssel


Jag fick ett tips om en blogg som får mig att vilja skaffa barn, ett stort hus och sen bara låsa in mig och pyssla hela dagarna!
Jag vill göra kottekor, sy lapptäcken, brodera bonader, måla byråar, göra små djur av piprensare, klä ut mig med mina ungar, dansa runt, göra pärlhalsband, måla träpanel, skratta så jag gråter, pussas med min man, hoppa jämfota så det skakar i golvet, snurra så att kjolen står rakt ut och pussa mina söta barn så mycket att de blir alldeles vimsiga.

Det vill jag göra nu.
Ska ta upp det med Emil imorgon när han kommer hit imorgon.
Han brukar inte vara omöjlig.

Bloggen som inspirerade mig är rockorosor.blogspot.com

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...