Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna blir Utmanad!

mar 12, 2009 | Tankar och Vardag


Min svägerska Matilda har utmanat mig så då är det väl bara att anta utmaningen då, jag gör som jag blir tillsagd!

1. Ta närmsta bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
”för visst har vi alla varit med om det, att man stått där svärandes på allt heligt att man aldrig ska bära axelvaddar igen, bara för att några månader senare kapitulera inför tanken på en kavaj med lite extra fokus på axelpartiet”

Ur mode och designtidningen DEMO.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Glasväggen till mitt kontor, bakom den står pingisbordet!

3. Vad såg du senast på TV?
Unga mödrar, jag älskar det programmet (gammal-tant-poäng)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
13.42 (13.50)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Designteamet prata engelska

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Hämtade nytt internetid på banken, för jag har formaterat om min dator (vuxenpoäng)

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Skicka-paket-service på nätet

8. Vad har du på dig?
Jeanstights, vitt långt linne med en knut på, rutig skjorta och blå hatt! Sen har jag nya kängor som jag fick på jobbet idag!

9. Drömde du något inatt?
Ja

10. När skrattade du senast
Idag på lunchen när Anders sa att det man i huvudsak gör i tyskland är att ”slicka snitzel”.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Glasväggar så ingenting (är på jobbet)

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Ja senast va väl i Ullared i helgen, där är det mesta konstigt

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Listor e alltid kul

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Ser inte på film, det är slöseri med tid

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
En lägenhet! Eller ett hus, eller båda! Och en båt till Emil.

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Jag får inte göra sit-ups för jag spräckte svanskotan sist jag gjorde det. Min hemlighet är med andra ord att jag är lika skröpplig som en 100 åring.

17. Tycker du om att dansa?
Hellre än bra

18. George Bush?
Säger en hel del om amerikanerna

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Tjejnamnet e klart, killnamn e värre. Men inte ska han heta Floyd-Tony iallafall!

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja i New York. Annars föredrar jag nog Sverige.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Hej

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...