Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna blir Utmanad!

jan 27, 2009 | Tankar och Vardag

Jag har blivit utmanad av min kära vän Erika! Så here we go!

det gäller att lista 3 saker som man gillar på sin egen kropp

1. Att jag har världens längsta ögonfransar! Det är bra. Man kan vifta bort flugor med dom om inte annat!

2. Mina ögonbryn! Dom är tjocka och mörka vilket är bra. Jag är dock dålig på att plocka dom ser jag varje gång jag speglar mig på jobbet där ljuset är annorlunda.

3. Mina tuttar! Dom trotsar tyngdlagen och klarar trots sin storlek fortfarande penntricket (att inte lyckas hålla fast en penna under bröstet om man står upp, ytterst fånigt egentligen)och de gör att man tittar mer på dom och liksom glömmer bort magen!

så nu utmanar jag tre snygglon!

Matilda!
Kajsa!
Tina!

regler:
1.placeraovanstående banner i din blogg
2. lista tre saker med din kropp du är särskilt nöjd med
3. länka den du fick utmaningen av
4. och skicka vidare till tre personerdu tycker borde vara extra nöjda med sig själva!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...