Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Deppar!

jan 15, 2012 | Allmänt


Jag är en extrem känslomänniska och är ofta ganska svart eller vit i hur jag mår.
Jag har haft det hiskeligt bra på sista tiden, så bra att jag alldeles glömde bort min årliga depperiod!
Men igår slog den till, som en blixt från klar himmel och jag ville bara ligga i ett mörkt rum med huvudet i kudden.
Jag ville inte till Stockholm, inte ha en egen firma och behöva bry mig om pengar varje månad, ville inte gifta mig och ville helst inte finnas till alls.

Även om sådana dagar är bedrövliga tror jag också att de är nyttiga. Rensar ut och startar om liksom.

Idag har det varit helt annorlunda, jag har varit hos min revisor, ramat in mina formexteckningar i tjocka guldramar och hämtat ut ett paket fullproppat med smink (tydligen har företagen insett att även illustratörer har ansikten)
Tack MIYO!


Så det är bara att bryta ihop och komma igen!
Den här veckan är fullspäckad:
Måndag: fixa med montern inför formex och planera hur vi ska bygga och ställa ut alla necessärer på mässan.
Tisdag: jag har färgtid hos frisören klockan sex (!!!) på morgonen för att få tillbaka mitt platina hår, sen styra upp det sista inför mässan.
Onsdag: åka till Stockholm, bygga monter hela dagen. Sen åka till Uppsala och pussa lill-Majken.
Torsdag: formexmässan!
Fredag: mer formex, sen avsluta kvällen ihop med bästa Rebecca! Längtar!
Lördag: mera mässa, hoppas ni kommer dit och säger hej! Ska försöka hålla mig på plats annars lär jag nog gå runt och klämma på allt färgglatt och fint!
Söndag: dags att åka hem till Emil igen. Förhoppningsvis med en hel hög med nya visitkort i fickan och en jätteerfarenhet rikare!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...