Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Drömmer!

mar 31, 2009 | Tankar och Vardag


Jag vill att mitt liv ska se ut såhär:

Jag sitter och tecknar i mitt stora kök, som självfallet har svart och vitrutigt golv och ett turkost smeg kylskåp. Solen skiner in och man måste dra ner persiennerna för att kunna se vad man tecknar.
Jag äter bara prickigkorv smörgås till lunch för på kvällen kommer min man hem, i blåbyxor och lortiga händer och säger -Vad fint du har ritat idag älskling!
Sen lagar vi mat ihop, han gör det tråkiga som att skala potatis och jag steker. Steka är roligare.
Sen dukar vi med udda porslin från 50-talet och dricker vin till maten för att ”lyxa till det lite”. Vin dricker man ur vingliga, vinglas i grönt eller lila, med bubblor i glaset.
Sen blir jag pysselsugen och syr nya örngott medans min man slipar av en gammal loppisbyrå. Sådär trevligt i samklang med min symaskin.
Sen blir vi trötta och äter godis och knäpper upp byxorna och låter magen hänga ut i tv soffan.
Min man säger att jag är tjock och jag svarar att han älskar det.
Sen sover vi i blommig lakan och vaknar av en alldeles för tidig alarmklocka. Jag gör smörgåsar och lägger i en matlåda till min man och själv kryper jag ner i sängen igen när han gått.

Så vill jag att mitt liv ska va.
Just nu…..är det inte ens lite så.

(bild härifrån)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...