Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Efterlyser!

jan 13, 2011 | Tankar och Vardag


Jag har tecknat den här bilden, tjej med dödskallesminkning.
Men nu är jag på jakt efter någon som vill tatuera in den, jag ska försöka bevisa för studion att jag visst är redo för porträtt så nu behöver jag någon som är modig nog att prova.

Så jag efterlyser, man eller kvinna, som inte är rädd för någonting och som tycker den här dödskalleflickan skulle vara ett utmärkt tillskott till kroppen! Black and grey, hur stor elle rliten du vill.
Om du känner dig manad, maila mig: a_ileby@hotmail.com

Jag lovar att du kommer bli kanonnöjd och dessutom ska du komma väldigt billigt undan bara för att du är så modig!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...