Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Efterlyser!

maj 27, 2011 | Pyssel, Tankar och VardagJag har skaffat mig ett nytt projekt och är inspirerad upp över öronen! Nu när jag kommer vara ledig så mycket behöver jag ett projekt och själva grundstenen i det hela är en: husvagn!

Så nu undrar jag helt enkelt om det är nån som har en gammal husvagn på lager som bara står och samlar damm? Skick spelar ingen roll, ju äldre desto bättre men allt är av intresse!
Den får va smutsig och ful och äcklig, det kvittar, bara det inte regnar in och att den är hyffsat funktionsduglig.
Maila mig på a_ileby@hotmail.com.
Jag kan hämta den alltifrån Värmland till Skåne typ!
Ja jag vet att blocket finns, men tänkte fråga er först.
(jag berättar alla detaljer om projektet så fort jag fått husvagnen på plats såklart!)

Sen vill jag bara tacka den läsaren som sett en rosa och orangerandig bikini på Kappahl och tänkt på mig! Nu har jag äntligen fått tag i den så tack tack snälla för tipset, precis min smak!


0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...