Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Erkänner!

apr 6, 2009 | Tankar och Vardag


Nu ska jag erkänna nått, som officiellt gör mig gammal.

Jag minns det som igår, jag va och hälsade på min bror och Matilda i Sala. Jag stod och gjorde mig i ordning i badrummet när jag upptäcket ett långt hårstrå. Jag borstar bort det och antar att det kommer från deras hund.
Till min förskräckelse så försvinner det inte, jag borstar och viftar men icke.
Det sitter det fast!
Jag har alltså skägg.
Jag är officiellt gammal och en gång i månaden får jag dra bort ett litet, hårt skäggstrå från hakan.

Nu har jag erkänt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...