Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Hjälp!

nov 2, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar


Jag har en vän sen massvis med år, som gått igenom arbetsprover, vinkvällar och diskuterat livet genom nätterna.
Hon är den som förstått när det gått trögt, som lyssnat och torkat tårar och dansat med mig i köket, hon är den som gett mig hårdast kritik men också den som hjälpt mig växa som mest, hon är den jag bråkat, älskat och förstått allra mest, för att vi är så lika. Hon är den, som jag vet, alltid kommer finnas där när jag behöver någon.

Hon har gått på Konstfack och nu har hon också hjälpt mig med tips och ideér angående kalendern (som går i tryck idag!)
Förutom att vara en helt grym konstnär är hon också fantastisk på allt som har med datorer att göra (det jag är som sämst på) så nu har hon hjälpt mig på ordning på min header och titta så tjusigt det blev!
Tack snälla Anna!

Om ni gillar videokonst MÅSTE ni se den här filmen hon har gjort, det är det finaste jag sett!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...