Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Får Hjärnsläpp!

jan 26, 2018 | Allmänt

Igår gjorde jag en ytterst korkad sak.
Skulle rensa bort en massa bilder på min dator som bara ligger och tar plats, kopior på teckningar och sånt där.
På nått jäkla sätt så råkade jag radera hela min inspirationsmapp och alla mina teckningar!
Min bästa datafixarkillkompis gick in och försökte styra upp men tyvärr var alltihop borta.
Alltså, hur jävla dum får man bli?!

Minns inte riktigt mer vad som låg i den mappen jag raderade, har i alla fall kollat att alla semesterbilder och sånt finns kvar och teckningarna har jag ju både kopior av på bloggen och originalen (i en del fall i alla fall) i lådor i ateljén.
Hjärnsläpp deluxe, men mycket plats fick jag på datorn i alla fall!
Hoppas nu bara jag inte inser om några veckor att jag råkat ta bort något livsavgörande….

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...