Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Paket!

aug 30, 2010 | Loppis


Idag när jag stog och stekte kyckling iförd mina pyjamasbyxor så knackade det på dörren. Där ute stod en brevbärare som såg minst sagt förvånad ut när jag öppnade så stiligt med håret åt alla håll.
Med sig hade han ett STORT paket!

Inuti låg den absolut finaste väskan jag sett, sådär precis lagom och bra till allt!
Inuti väskan i sin tur låg ett litet paket med tre fina sjalar. Perfekt att ha i håret i höst!
Hela kalaset kom från bästa come again, som är en helt ljuvlig vintageaffär på nätet!
Det är ju egentligen dumt av mig att tipsa er om det för då försvinner ju allt fint som jag vill ha, men låt gå för den här gången då!

Tack tack snälla Lina!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...