Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Present!

jul 3, 2010 | Tankar och Vardag


Den här minihatten fick jag i present av Stina och Alexandra!
Så himla flott!
Stina hade sett den och sagt åhhh så söt, men Alexandra hade sagt att den skulle du aldrigg använda! Men Anna skulle!
Så de köpte den till mig.
Fina fina vänner.

Nu är det bara en vecka kvar tills mitt hår blir kopparrött. Men jag börjar undra om det är en så bra idé, fast så är det väl alltid.
Jag hoppas det blir fint.
Vad tror ni?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...