Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Present!

maj 1, 2011 | Kläder


Jag har den stora turen att vara kompis med en designer, i första hand designar hon inredningssaker men nu har hon även gett sig på kläder (vilket inte var en dag försent!)

När hon var här och hälsade på sist fick jag den här helt otroligt fina dräkten! Som onepiece fast mindre dagisbarn och mer kulturtant, love love love looooove it!
Den är hur skön som helst och deesutom helt okej att ha på sig balnd folk och inte bara hemma framför soffan (som onepiece lämpar sig mest för)
Du kan beställa en egen, finns i flera färger och du hittar dom hos Wenche design (som för övrigt har en superfin blogg och gör ljuvliga husvagnskuddar!)

Här är jag iförd min dräkt och en av bilderna lånade jag av Wenche.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...