Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Present!

mar 24, 2009 | Tankar och Vardag


Idag gick jag hem från jobbet. Mådde så sjukt illa.
Tror jag har haft för mycket att tänka på på sista tiden. Mitt huvud är som ett trassligt garnnystan.
Kan ingen bara ringa å säga ”hej vi vill sponsra din blogg, här får du en massa pengar”. Det hade varit great.
Det kan också vara min kost som de senaste fem dagarna bestått av makaroner och ost. Av den enkla anledningen att jag bara haft makaroner och ost hemma.

I vilket fall som helst så fick jag ett knöligt kuvert idag. Knöliga kuvert är dom bästa, då vet man att det är nått rolig (utom sist för då va det kvitton, mindre kul) men den här gången va det ett superfint pannband min mamma stickat! Å hurra!
Så nu kan jag gå till bussen utan att förfrysa öronen och åka till Åre med för den delen.
Min mamma är den bästa mamman som finns!
(kolla in mitt kindben, ser ut som jag fått en smäll)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...