Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Present!

feb 28, 2010 | Tankar och Vardag


Igår hade vi den randiga festen, det va väldigt roligt. Kvällens höjdpunkt va när Thom ställde sig upp och läste en dikt han och alexandra skrivit till mig i 26 års present!

Här får ni också läsa den, jag blev alldeles rörd! Tack, det var den finaste present jag fått i hela mitt liv!

Du är en flicka som gillar att måla och sticka.
Idrott har aldrig varit din grej, du är mer en konstnärstjej.
Tavlor gör du med bravur och detta är inte bara tur.
Skickligheten är på topp och vi har svårt att se Emil för dig sätta stopp.
Kanske är konsten inget gemensamt intresse, men fortsätt att vara i ditt esse.
Känn ingen skuld för du kommer nå guld.

Du vill få dig och Emil att gå in i en ny era, få livet att bli lite mera.
Här kan ni få det lite svårt att passa, då Emil ännu inte vill se barnafötter tassa.
Det kanske inte är dags för honom att bli farsa.

Anna du är ju rörelsens skräck och nu ska du träna bort ditt späck.
För nu Emil ett gymkort dig gett.
Vi har nog alla sett det vin du svalt, men nu väntar ett annat liv, träningen är ju ett stort kliv.

Men vi gillar dig Anna hur du än är och vad du än gör.
Och håll ut för slutet är inte här och ikväll ska vi skapa en fantastisk atmosfär.
Vi ska njuta av livet, vinet och må bra..
Nu slutar vi med att ge Anna ett fyrfaldigt HURRA!

PS: En kvinna är som ett vin och blir bara bättre ju äldre det blir, tänk på det Emil!

/Thom och Alexandra

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...