Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Present!

mar 4, 2010 | Tankar och Vardag


Idag kom jag hem från en två dagars tripp till Göteborg med klassen. Har varit och tittat på alla textilskolor som finns, jag ville inte gå en enda.

Men när jag kom hem möttes jag av det här ljuvliga berlockarmbandet från Hjärt och Lungfonden!
Så himla fint, en berlock där det står ”för varje hjärtslag” en berlock med ett EKG och en berlock med en liten klänning! Fick också en pin och ett rött nagellack.

Tack snälla! Om du vill köpa ett likadant armband och stödja kampen för alla kvinnohjärtan, så klickar du in HÄR!

För övrigt visar jag mitt bästa partytricks på den här bilden, jag kan nämligen böja fingrarna sjukligt långt bakåt på ena handen, så långt att jag kan nudda lillfingret mot handleden till och med! Väldigt nödvändig kunskap.

Om ni undrar så är den randiga ringen ett loppisfynd jag gjorde i Göteborg, de andra ringarna är min farmors vigselring och en silverring och nagellacket kommer från H&M.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...