Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Presenter!

feb 4, 2009 | Tankar och Vardag

Nu är det bara några fjuttiga dagar kvar tills jag flyttar och allt är en enda röra!
Men jag har fått finfina flyttpresenter!

Min vilda faster (ni vet hon med pippitröjan) har virkat ett täcke åt mig! Så himla fint!

Min snygga faster gav mig små små skor, passande att ha på skrivbordet på nya jobbet!

Och sist men inte minst, min snälla faster kör mig till Varberg med alla grejerna på fredag!
Hur ska jag överleva utan er?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...