Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Publicitet!

apr 2, 2009 | Tankar och Vardag


Jag har en vän som jobbar på Glamour! Det är fancy.
Hon och jag ställde ut ihop en gång, drack vin utanför utställningen och glömde alldeles bort alla besökare, sen gick vi på popaganda och satt på gräser och jag minns att Daniel som jag va ihop med då, gjorde en ring åt mig av en gammal champagnekork.
Men nu ska Emma gifta sig! Hon bloggar om sitt bröllop som verkar bli väldigt annorlunda och urfint!
Idag dök jag upp i bloggen, eller iallafall mina tavlor som hon köpt av mig! Fem sura gubbar! Sen köpte hon fem tanter också, vid ett senare tillfälle.
Så tack Emma för den fina hedersplatsen i köket och lycka till på bröllopet! Jag följer allt med spänning!
(bilden är från Emmas kök)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...