Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Råd!

feb 8, 2009 | Tankar och Vardag


Jag är galet nervös inför imorgon och har druckit 18 koppar kaffe för att lugna ner mig (funkade absolut inte då kaffe har den motsatta effekten)
Men jag fick ett samtal som lugnade ner mig. Han sa på sitt lugnande sätt ”du har övat i 24 år för att göra just det här jobbet, förut har du haft jobb du inte har en aning om hur man gör, nu KAN du ju faktiskt det här!”

Jag glömmer ibland att jag kan något inte alla kan. Då tror jag att det inte ska räcka.
Men kanske har han rätt, kanske kan jag faktiskt det här?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...