Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna firar Nyår!

dec 30, 2008 | Tankar och Vardag


Imorgon smäller det!
Jag ska efter en hel dags jobb mötas av det bästa nyllet i världen, nämligen min bästa kompis Ribb! Hon kommer till metropolen Värnamo och vi ska sitta ihopkrupna i min lägenhet, smälla i oss allt gott vi kan hitta på hemköp och sen skölja ner allt med champagne.
Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att fira nyår. Ingen press på femrätters middag, folk man inte känner, spyor och för små balklänningar.
Nu är det bara vi. Det är liksom då det blir som bäst!
(bilden är från förra hösten då vi åkte till Valencia, här hade vi gått vilse och drack mojitos tills vi hittade hem)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...