Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Fixar!

okt 25, 2010 | Pyssel


Idag har jag varit ledig och bara handlat roliga grejer!
Dvs riktigt SKRIKrosa färg till min nya ateljé (det ska vara orange och rosa randigt), färg till vårt nya loppisfuýndade köksbord, en ram till ett av fotona jag fått av Evelina, tre tuber med oljefärg och gul självhäftande plast till kaklet i det nya köket!
Nu är det bara två veckor kvar tills vi flyttar in och lådorna står uppradade i vardagsrummet, prydligt märkta med ”ateljé”, ”sovrum” och ”kök”.
Jag kan knappt bärja mig och idag hittade jag en väldigt inspirerande tidning från ELLE interiör så här ska pysslas som satan så fort jag flyttar in!
Vi kommer lätt ha Smålands snyggaste lägenhet när vi är klara, längtar så tills jag får visa er!
Det kommer iallafall vara mycket stringhyllor, mycket färg på oväntade ställen, inte en enda lattefärgad vägg så långt ögat kan nå, roliga lösningar och pimpade loppisprylar. Jag lovar att visa er alla steg i hur jag fixar iordning sen, fast ni kanske inte vill se ”Annas Inredning”?

Vet ni vad alla människor borde ha? En vän som jobbar i färghandel, det har jag och det är det bästa som finns! Det liksom hjälper en så på traven när man är ”göra-om-sugen”.
Jag tycker man ska måla om så ofta man bara kan, lite färg har ingen dött av!

(tyg från marimekko)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...