Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Fixar!

feb 4, 2012 | Allmänt

Jag gillar verkligen inte att använda mobilbilder i bloggen men när det är helg är jag så illa tvungen då jag inte har någon dator hemma längre.

Men det här pysslar jag med den här helgen:


Målar pinnstolar. Vi har två av varje sort och åtta allt som allt. Två gula, två gröna, två blå och två röda.
Bordet de ska stå vid ska Emil bygga själv så det får vi återkomma till vid ett senare tillfälle.


Flyttpackar.
Har insett att jag tycker det är superroligt, att lägga allt som ett enda stort pussel, så det blir minimalt med luft i lådorna.
En egenskap jag utan tvekan ärvt efter min ömma moder.


Köper nya lampor!
De här två och den orangea på bilden innan köpte jag idag.
De här ska nog målas, ska bara komma på en lämplig färg.


Degat i soffan med Fröken.
Vi är nämligen ensamma hemma då Emil är i Frankrike och åker skidor.
Picknickkuddarna har min mamma sytt och kronärtskockorna matchar soffan perfekt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...