Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Flyttar!

feb 2, 2009 | Inredning


Min lägenhet ser ut som en kvart för tillfället (okej jag erkänner, det ser nästan jämt ut såhär) så nu måste jag städa! Jag tvättar, packar, bär och skaffar hemförsäkring, allt på samma gång.
För på fredag bär det av till nya lägenheten och min kusin bosätter sig tillfälligt i min turkosa lägenhet.
Jag känner mig aningens lugnare nu när jag vet att havet bara ligger två kilometer från lägenheten, att jag har tvättmaskin och att den är nästan dubbelt så stor som min nuvarande.
Nu gäller det bara att klara av jobbet också, hörde nått om gemensam träning på fredagar, det låter läskigt!
Min muskelstyrka kan lätt mätas med en 97 årings. Så hoppas dom inte räknar in träningsförmåga i jobbet.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...