Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Flyttar!

mar 20, 2009 | Tankar och Vardag


Jag flyttar ju som sagt snart tillbaka till min älskade lägenhet!
Planerna på att göra om snurrar för fullt, dessutom pratar jag och Emil om att flytta ihop.
Jag älskar bilderna ovan, virrvarret och missmatchningen! Älskar organiserat stök. Fast hemma hos mig brukar jag missa den där organiserade biten och enbart ha stök. Mindre lyckat.
Dock tror jag aldrig jag skulle få ha det så om jag blev sambo. Så jag kanske måste njuta lite till i min ensamhet, fylld av färg, fuldjur och skor!

Bilderna kommer från Elisa Nalin hem och du hittar fler bilder på fina hem på www.theselby.com/

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...