Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Förbereder!

okt 20, 2010 | Tankar och Vardag

När jag bestämde mig för tatueringen var det ganska solklart vilken bild jag skulle ha, för det är den jag alltid älskat mest.
Men det var ändå ganska svårt sen när jag väl bläddrade igenom albumet, min mamma var (och är också för den delen) världens snyggaste människa så jag hade en hel del att välja på!
Men jag valde den här bilden för jag visste att det var enklast att få henne lik sog, eftersom man egentligen inte ser någonting. Jag ville inte ha ett porträtt, rakt upp och ner, glad hos fotografen utan något mer tänkvärt och annorlunda.
Sen att Jojje var ett geni (trots att det var hans första porträtt) och fick det EXAKT som jag ville ha det skadade ju inte heller.

Hur reagerade hon då? Jag sa inget utan lät henne se det via bloggen först, sen såg jag hennes nummer på mobilen men vågade knappt svara. Tänkte att nu är hon säkert vansinnig över det här.
Men när jag väl svarade sa hon bara ”VAD GULLIG DU ÄR!!”
Så jag antar att det inte var någon större skada skedd.

Nu ska jag älska min arm lite till, har stått i spegeln i timmar. Den är verkligen perfekt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...