Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Frågar!

dec 30, 2011 | Tankar och Vardag


Imorgon är det dags för ett nytt år. Jag älskar den här dagen (förutom festpressen, rolighetsfaktorn och allt det där jobbiga) men själva grejen, att man får en nystart. Ett oskrivet blad.
DET gillar jag!

Jag har tre nyårslöften:
* Träna ordentligt, så jag kan ge Emil stryk om han säger nej vid altaret.
* Tvätta ansiktet noga varje kväll och smörja smörja smörja! (jag erkänner, jag sover med smink. Fy skäms på mig. Men min storebror ha tvingat mig att börja ta vara på mitt fejs så nu har jag köpt krämer och rengöring för en massa pengar. Ja jävlar vad här ska tvättas!)
* Bli en bättre bloggerska. Jag känner att min blogg inte alls är lika rolig som förr, får knappt några kommentarer och jag själv känner mig som världens tristaste.
Men här kommer ni in i bilden, nu frågar jag det jag lovade att jag aldrig skulle fråga, vad vill ni läsa om?
Såklart kommer det dyka upp en del bröllop i bloggen, teckningar och lite sådär, men vad är roligast att läsa om?
Tycker ni bloggen tappat stinget?
Neeeeej kom igen nu, nu vevar vi igång den här skutan igen!
Ös på med tips så lovar jag att leverera år 2012!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...