Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna fyller 25!

feb 12, 2009 | Tankar och Vardag

Idag fyller min bästa kompis Ribb 25, hurra hurra hurra!
Snart är det min tur. Den 8 mars smäller det och det ger mig ångest.
1: jag vill inte bli äldre
2: man borde fira den dagen med pompa å ståt med alla de vänner man borde samlat på sig på 25 år. Jag har inga sådana.
3: jag vill inte ha fest

Det jag verkligen vill, är att träffa min familj, dricka vin och äta max hamburgare.
Men vi får väl se.

Men jag kan ju önska mig presenter! Det är jag däremot bra på!

Jag önskar mig ett frisörbesök så jag kan se ut såhär i håret!

Jag önskar mig en rosa adidaströja!

Jag önskar mig en resa till Paris med min mamma!

Och jag önskar mig Marimekkoskålar, helst alla som finns! Jag har en liten rosa nu, jag vill ha en röd, en turkos och en olivgrön.

Vill ha vill ha vill ha!
Skriv upp det nu så ses vi den 8 mars!
(jag har slutat önska mig, här är det ”vill ha” som gäller)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...