Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna fyller År!

mar 8, 2009 | Tankar och Vardag

Idag fyller jag 25. Det va ju faktiskt helt ofarligt!
Mina föräldrar sjöng å gav mig presenter!

Specialbeställd choklad från Emil, som tyvärr va sönder när den kom med posten men gulligt va det!

Lisa Bengtsson muggarna!

Hemstickade armvärmare!

Nya berlocker till armbandet, ser ni den pyttelilla gympaskon! Så himla fin! Den gröna är också ny, och en ängel också.

Halsband med handväska som man kan öppna och stoppa hemliga saker i! Brosch som ser ut som en flip flop!

PLus detta fick jag photoshop, en ny klädstång, fina lådor, galgar och en dymo! INte illa, så grattis till mig!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...