Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Fyndar!

nov 21, 2011 | Loppis


Efter ett tips om att de har haft utförsäljning på skolmuseét i Karlstad gav jag mig med (nästan maniskt) raska steg dit! Till min förtvivlan insåg jag att det var stängt men lyckades på nått sätt komma in ändå och hitta en liten snäll tant som jobbade just idag trots att det var stängt.
Utförsäljningen var i lördags men eftersom jag ändå var där fick jag titta vad de hade och hitta till min stora förtjusning inte mindre än TRE skolplanscher!
Dessutom hade de det eminenta priset av 100 kr styck!
Så nu kan jag titta på hur en duva ser ut inuti varje dag, för vem vill inte göra det?!
(de andra föreställde en aborre och skelletet på rovdjur)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...