Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Fyndar!

jan 15, 2012 | Allmänt

Igår satt jag och Emil vid frukostbordet, jag tittade på vår stora turkosa burk med flingor och berättade för Emil att jag en gång hittat en gul likadan som jag inte köpte och att jag skulle vara bitter resten av livet över det (en viss överdrift kanske)

Sen åkte vi på den vanliga lördagsloppisen och vad stod det där om inte en sån burk! Dock limegrön istället för gul men det spelar ingen roll.
Sååå nu har jag en för flingor och en för kanelbullar, perfekt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...