Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Fyndar!

mar 1, 2010 | Loppis


Jag satt framför datorn i mjukiskläder och mössa när jag kom att tänka på en röd klänning med vita prickar jag sett på MQ. Kom ihåg att de sagt att de skulle ta bort rean nu i veckan.
Ringde genast dit och frågade och de hade flyttat bort all rea men eftersom jag jobbat där kunde jag absolut få komma in och prova den där klänningen, dock fanns den bara kvar i 36.

Jag sprang dit, satte på mig den (väldigt fint ihop med mössa…ehum) och det var kärlek vid första ögonkastet! Den va perfekt! Sitter som gjuten för min kropp och inte var den det minsta för liten. Så hurra för träningskort och hurra för att jag nu har ärldens finaste klänning i min ägo, för ynka 199 kr.

Det va ödet.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...