Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Fyndar!

aug 6, 2011 | Allmänt


Den här soffan köpte jag på loppis för 250 kronor härom dagen! Är det en Carl Malmsten är det ett fynd utan dess like!!
Är det en helt vanlig ljusblå 50-tals soffa så går det lika bra för den är fin som snus!

Jag behöver ingen soffa eftersom jag precis fick hem vår nya turkosa, men bor man i ett slott finns det alltid extra plats för en soffa!


Jag har också köpt nytt sideboard i teak, två matchande sänglampor och jordgloben ropade jag in på auktion tidigare idag!
Finfina fynd för nästan inga pengar alls, hurra för småstäder och hurra för auktioner i det gröna!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...