Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna går på Auktion!

apr 2, 2010 | Loppis


Idag var det auktionspremiär för mig och Emil!
Det va så himla roligt och jag skrek för full hals (när jag väl vågade).
Vad vi fyndade ska jag visa lite senare. Eller fyndade och fyndade, det skenade iväg ganska bra men när jag väl bestämt mig så SKA jag ha det!
Dock missade jag två gula bumlinglampor, men man kan inte få allt här i världen.

Jag hade gjort picknick, BAKAT bullarna alldeles själv (det krävdes bara tre försök) och kaffe dricker vi ur Mon Ami muggar.
Jag hade på mig min finaste sjömanskofta som jag fått av Jumperfabriken. Den är nog det finaste klädesplagg jag äger.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...