Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna går på Loppis!

aug 15, 2010 | Loppis


Igår var det antik och samlarmässa i Ransäter! Det är årets höjdpunkt! Det är som en GIGANTISK loppis fast bara med fina grejer.
Fullt fullt md berså och spisa ribb, massor med ljuvliga zebrakoppar och folklore burkar!
Jag köpte en liten runt bersåskål, ett picknickfat, ett par röda rayban wayfarers med fodral och alla lappar kvar (hurra!) och den här fina ormringen i silver!

Sen passar jag på att visa de tre kuddarna jag vävde till mamma i julklapp, det har jag ju alldeles glömt bort!
På den rosa står det ”slappna av…”, på den gröna står det ”vila lite” och på den grå står det ”en tupplur?”. Visst är dom fina? Jag är galet nöjd.
Förhoppningsvis är mamma också glad.

Förresten har jag bestämt mig angående den stundande återträffen. Jag bestämde mig igår över ett glas vin med mamma. Vi rev helt enkelt sönder inbjudan och slängde bort den.
Den tiden är förbi och jag har inget intresse av att återuppliva den.
Det var då. Nu blickar vi framåt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...